Soukan Venekerhon kotisatama sijaitsee Espoonlahdella luonnonkauniilla Klobbeninniemellä. Satama sai 2015 Pidä Saaristo Siistinä ry:n Roope-tunnuksen.
 
Satamassa on kuusi aisoilla varustettua betoniponttoonilaituria, joista neljä on tällä hetkellä kokonaan Soukan Venekerhon hallinnoimia (A, C, D ja E), yksi puoliksi kaupungin kanssa (F) ja yksi kokonaan kaupungin (B).

Kerhomme hallinnassa on kaikkiaan 289 laituripaikkaa, joista A, C ja D laiturit on varustettu kävelyaisoilla. Suurimmat venepaikat soveltuvat jopa 13,5 metriä pitkille ja  4,1 metriä leveille veneille.

Laituripaikat jaetaan vuosittain jäsenille osoitetun kyselyn perusteella. Veneet pyritään säilyttämään vanhoilla paikoillaan, mutta venekannat muutokset johtavat muutoksiin myös venepaikoissa.

E -laituri on venekerhon oma, muut laiturit omistaa ja ylläpitää Espoon kaupunki. Satamassa noudatetaan Espoon kaupungin satamasääntöjä kerhon omien sääntöjen lisäksi. Säännöt löytyvät Espoon kaupungin kotisivuilta Espoon kaupungin satamasäännöt ja venekerhon kotisivuilta Soukan Venekerhon säännot ja ohjeet ja kerhon säännöt lisäksi sen vuosijulkaisusta.

Laitureille on lukitut portit. Laitureilla on vesi ja sähkö, joiden kausittaisesta kytkemisestä vastaa Espoon kaupunki. Sähkön käytön osalta noudatetaan kaupungin ohjeita.

Vartiorakennuksessa on kerholaisten käyttöön tarkoitetut wc:t naisille ja miehille ja erillinen suihkutila. Samassa rakennuksessa on myös tila pienille rannassa tehtäville korjaustöille.

A-laiturin juuressa olevassa erillisessä laiturissa on septitankkien tyhjennyspaikka. Klobbenin telakointialueella on erilliset tyhjennyspaikat talousjätteille ja veneestä peräisin oleville ongelmajätteille.

Satamassa on vartiointi vuosittain erikseen päätettyinä aikoina.