Olkoon kyseessä juhla, koulutustilaisuus, kokous tai saunailta, Soukan Venekerhon paviljongissa on siihen sopivat tilat. Valoisa ja tyylikäs juhlasali sekä kolmeen suuntaan avautuva Espoonlahden merellinen maisema antavat tapahtumallenne ainutlaatuiset puitteet.

Kattaustilaa on mukavasti 70 hengelle ja tarvittaessa tiivistäen jopa 80 hengelle. Keittiö on varustettu hyvin ja se mahdollistaa suurenkin vierasjoukon ateriapalvelun. Tarjoilun voitte hoitaa itse tai antaa juhlapalveluyrityksen huolehtia siitä.

Paviljongin alakerrassa on sauna ja takkahuone. Saunaan mahtuu kerralla kymmenkunta saunojaa ja sen takkahuoneessa voi kokoustaan pitää jopa viisitoista osanottajaa. Saunaosasto takkahuoneineen voidaan vuokrata joko erikseen tai yhdessä yläkerran salin kanssa.

Paviljongin vuokrausta koskevat tiedustelut pyydämme tekemään sähköpostilla aina kun se on mahdollista: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Toimisto on avoinna ja kerhosihteeri päivystää maanantaisin ja tiistaisin klo 15 -18, puh. 040-5954488

Paviljonki sijaitsee Espoossa Klobbenilla Soukanlahdentien päässä. Vesitsekin voi tulla, silla vieressä on yhteysvenelaituri, johon voi rantautua tilausvesibussilla ja vieraiden veneille järjestetään paikka kerhon laitureissa.

Paviljonki
Paviljonki
Paviljonki