ESPOON MERIKOULU TARJOAA KERHOTOIMINTAAN MONIPUOLISIA KOULUTUKSIA, OPASTUKSIA JA KOULUTUKSELLISIA KERHOILTOJA

Espoon Merikoulu on seitsemän espoolaisen venekerhon yhteinen koulutusyhteisö. Siihen kuuluvat Espoon Pursiseura, Espoon Merenkävijät, Kivenlahden Venekerho, Laurinlahden Venekerho, Haukilahden Venekerho, Xtra Stærk Ocean Racing Society ja Soukan Venekerho.

Sen tarkoituksena on tarjota yhteisesti kaikkien jäsenseurojensa jäsenille veneilyyn ja veneturvallisuuteen liittyvää monipuolista opastusta ja koulutusta. Koulutuksessa veneilijä-, purjehtija- ja venepäällikkötutkinnot johtavat kansainvälisen huviveneenkuljettajan lupakirjaan. Ne ovat Suomen Purjehdus ja Veneily ry:n (SPV) koulutusohjelman mukaisia Trafin hyväksymiä koulutuksia. Muussa koulutuksessa käytetään tarjolla olevia valmiita kursseja ja seurailloissa usein seurojen omia eri alojen asiantuntijoiden antamaa koulutusta ja opastusta.

Monille kursseille voi ilmoittautua suoraan Espoon merikoulun kotisivuilla olevan linkin kautta. Kotisivuilta voi myös antaa sähköpostiosoitteensa Espoon Merikoululle. Näin saat ohjelmaan tulevista uusista kursseista ja kerhoilloista ilmoituksen omaan sähköpostiisi. Kotisivuilla voit liittyä myös merikoulun omaan Facebook -ryhmään.

Jos kaipaat jotain tiettyä teemaa Merikoulun ohjelmaan niin lähetä sähköpostia ja pyrimme täyttämän toiveesi mahdollisuuksien mukaan. Kurssitarjonnan kehittyminen seurojen jäsenten toiveita vastaavaksi vaatii erityisesti jäsenten aktiivisuutta. Ota siis reilusti yhteyttä, esitä toiveesi ja anna palautetta. Toivomme myös vielä hyviä ehdotuksia vuoden 2021 kerhoiltojen aiheiksi.

Tutustu koulutustarjontaan osoitteessa www.espoonmerikoulu.fi ja ilmoittaudu ajoissa!

Kurssitarjontaa ja etenkin kerhoiltoja täydennetään vielä kauden aikana. Seuraa seuran kotisivuilla olevaa kurssikalenteria, jota päivitetään jatkuvasti uusien kurssien osalta.

Ota kursseille mukaan myös miehistösi jäseniä. Tutkintoihin johtaviin kursseihin osallistumisen edellytyksenä on seuran jäsenyys. Se voi olla varsinaisen jäsenyyden lisäksi muukin seuran jäsenyys tai voit liittyä kurssille ilmoittautuessa Espoon veneilyturvallisuusyhdistyksen jäseneksi. EVTY :n vuoden jäsenmaksu on 15 euroa.

Veneilijäkirjan, Venepäällikkökirjan, Purjehdustaidot – kirjan ja CEVNI -kirjan voit edullisimmin hankkia oman seurasi toimistolta.