Kaunis, vuosituhansien aikana muotoutunut kallio, vehreä rantalehto ja tyylikkäät saaristolaishenkiset tilat muodostavat upeat kehykset tilaisuudellenne vuodenajasta riippumatta.

Kattaustilaa on mukavasti 70 hengelle ja tarvittaessa tiivistäen jopa 80 hengelle. Keittiö on varustettu hyvin ja se mahdollistaa suurenkin vierasjoukon ateriapalvelun. Tarjoilun voitte hoitaa itse tai antaa sen juhlapalveluyrityksen huoleksi.

Paviljongin alakerrassa on sauna ja takkahuone. Saunaan mahtuu kerralla kymmenkunta saunojaa ja sen takkahuoneessa voi kokoustaan pitää jopa viisitoista osanottajaa. Saunaosasto takkahuoneineen voidaan vuokrata joko erikseen tai yhdessä yläkerran kanssa.

Paviljonki sijaitsee Espoossa Klobbenilla Soukanlahdentien päässä. Liikenneyhteydet ovat hyvät myös julkisen liikenteen välineillä, pysäköintitilaa löytyy riittävästi ja kesällä vieraslaituriin voi tulla vesibussilla, talvella vaikka moottorikelkoilla, sillä paviljonki on suunniteltu ympärivuotiseen käyttöön.

Kätevimmin varaustiedustelut voi tehdä tarkistamalla ennakkoon paviljongin ja sauna-/takkatilojen sivuilla olevista kalentereista vapaina ja varattuina olevat päivät ja lähettämällä varausviestin sähköpostilla osoitteeseen svk(at)soukanvenekerho.fi.

Kerhosihteeri päivystää kerholla ja puhelimessa manantaisin ja tiistaisin klo 15.00 - 18.00 ,
puh. 040 595 44 88.

 
Käyntiosoite:
Espoo, Klobben
Soukanlahdentie 15, 02360 Espoo

Postiosoite
PL 6, 02361 Espoo