ESPOON MERIKOULU TARJOAA MONIPUOLISTA VENEILYKOULUTUSTA

Espoon Merikoulu on Espoon Pursiseuran, Espoon Merenkävijöiden, Kivenlahden Venekerhon, Laurinlahden Venekerhon ja Soukan Venekerhon yhteinen koulutusyhteisö.
Sen tarkoituksena on tarjota jäsenseurojensa jäsenille veneilyyn ja veneturvallisuuteen liittyvää monipuolista opastusta ja koulutusta. Koulutuksessa veneilijä-, purjehtija- ja venepäällikkötutkinnot johtavat kansainvälisen huviveneenkuljettajan lupakirjaan. Ne ovat Suomen Purjehdus ja Veneily ry:n (SPV) koulutusohjelman mukaisia Trafin hyväksymiä koulutuksia. Muussa koulutuksessa käytetään hyväksi tarjolla olevia valmiita kursseja ja seurojen omia eri alojen asiantuntijoiden tuottamaa materiaalia.

Kurssitarjonnan kehittyminen seurojen jäsenten toiveita vastaavaksi vaatii jäsenten aktiivisuutta. Ota reilusti yhteyttä kouluttajiin, esitä toiveesi ja anna palautetta. Toivomme myös vielä hyviä ehdotuksia vuoden 2017 kerhoiltojen aiheiksi.

Tutustu koulutustarjontaan ja ilmoittaudu ajoissa!

Kurssitarjontaa ja etenkin kerhoiltoja täydennetään vielä kauden aikana. Seuraa seuran kotisivuilla olevaa kurssikalenteria, jota päivitetään uusien kurssien osalta.

Ota mukaan kursseille mukaan myös miehistösi jäseniä. Tutkintoihin johtaviin kursseihin osallistumisen edellytyksenä on seuran jäsenyys. Se voi olla varsinaisen jäsenyyden lisäksi muukin seuran jäsenyys tai voit liittyä kurssille ilmoittautuessa Espoon veneilyturvallisuusyhdistyksen jäseneksi. EVTY :n vuoden jäsenmaksu on 15 euroa.

Kysy SPV:n oppimateriaalia ensisijaisesti omasta seurastasi. SPV:n oppimateriaalista saa seura useamman kirjan tilauksesta seura-alennuksen.